Voordelen natuurlijke zwemvijver

Een natuurlijke zwemvijver heeft tal van voordelen!

 Mooi en natuurlijk ogend
Dankzij de zwarte kleur van de waterdichting en de natuurlijke filter oogt de vijver heel mooi en straalt rust uit. De vijver integreert naadloos in het landschap het hele jaar rond en verhoogt zo de belevingswaarde van de tuin.

  Natuurlijk zwemmen
De zwemvijver is uiterst geschikt én gezond (geen chemicaliën zoals chloor!) om in te zwemmen. Je hebt geen last van een droge huid na het zwemmen of geïrriteerde ogen. Het beste bewijs hiervan is dat je gerust enkele vissen in je zwemvijver kan zetten en zij er zich heerlijk thuis zullen voelen.

  Onderhoudsvriendelijk
Eén keer per jaar de planten snoeien is de belangrijkste onderhoudstaak aan je zwemvijver. Wanneer er vuil naar de bodem gezonken is, kan er gestofzuigd worden. Met een keer of vijf per jaar is je vijver al prima in orden. Dit werk kunnen we uiteraard ook overdragen aan een zwemvijverrobot die we wekelijks het fijnste vuil van de bodem laten zuigen.

 Diverse vormen, dieptes ...
Uw zwemvijver ontwerpen wij in alle mogelijke vormen en maten. Zo staat een zwemvijver garant voor naadloze integratie in de tuin. Of deze nu moet aansluiten in een bestaande tuin of mee vorm gegeven word bij het ontwerp van een tuin, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 Afwerking op maat
Ieder project bij ’t Hoveniersbedrijf is maatwerk. Of u nu verkiest voor een functionele afwerking of een high end afwerking in de duurdere prijsklasse, wij garanderen steeds een perfect resultaat!

 Ook verwarming is mogelijk!
De vraag “Is verwarmen mogelijk in een zwemvijver?” raakt steeds vaker tot bij ons. Ook hier hebben wij vandaag een antwoord voor klaar staan. Door het gebruik van zeer degelijke filters kunnen wij uw zwemvijver bij de bouw, renovatie of naderhand voorzien van een verwarmingssysteem. Wij gebruiken hiervoor steeds performante toestellen die ervoor zorgen dat uw energiefactuur niet de pan uit swingt.

Adres

Steenweg 109
3540 Herk-de-Stad
G 0468 45 57 22
T 013 55 22 44

info@hoveniersbedrijf.be

 


Zwemvijverbouwer: Goud

Openingsuren winkel en toonpark

woe: 10:00-12:00 en 13:00-18:00 
do: 10:00-12:00 en 13:00-18:00 
vr: 10:00-12:00 en 13:00-18:00
za: 09:00-17:00

ma, di en zo: gesloten

vrijdag 24/12 open tot 13 uur.

26, 27 en 28 mei GESLOTEN

Afhalen bodembedekkers: door de week op afspraak, op zaterdag zonder afspraak. Meer info.