Algarve

Veelzijdige terrasoverkapping met lamellen

De Renson Algarve is een uiterst veelzijdige terrasoverkapping. Ze wordt aan de gevel of vrijstaand gemonteerd én er kunnen zelfs verschillende overkappingen aan elkaar gekoppeld worden.

U heeft een hedendaagse, klassieke of moderne woning? Dankzij de vele kleurencombinaties en de unieke Classic Line met sierlijsten en extra ornamenten sluit de Renson Algarve altijd aan bij de stijl van uw woning en tuin.

Het lamellendak van de Renson Algarve is tot 150° roteerbaar, zodat u de zonwering en ventilatie steeds kan afstemmen op de behoeften van het moment. In gesloten toestand is het lamellendak waterwerend en na een regenbui wordt het water gecontroleerd afgevoerd via de ingewerkte waterafvoeren.

Om van uw terrasoverkapping een gezellige cocon te maken, kan u kiezen uit tal van zij-elementen en opties. Ga voor sfeervolle buitengordijnen of opteer voor een Fixscreen zon- en windwerend doek met crystalvenster om het uitzicht op de tuin maximaal te behouden.

Geniet en relax

Uw Renson Alvarve wordt sowieso uw favoriete relaxplek! Integreer een muziek- en/of verwarmingsinstallatie om maximaal te genieten.

Vraag offerte aan

Inspiratie