Sundaze

Genieten elke dag

Creëer het ultieme vakantiegevoel bij je thuis dankzij de magnifieke schaduwoplossingen van het Belgische Sundaze by Aluvision. Kies voor een Box unit met ingewerkte vloer, een vrijstaande Bay unit voor montage op een terras of een aanbouwmodel tegen een bestaande constructie. De ingebouwde LED-verlichting zorgt voor de ultieme kers op de taart.

Nodig vrienden en familie uit en beleef unieke momenten in een prachtig kader.

Als dakinvulling heb je de keuze uit een duurzaam vouwdak, stijlvolle lamellen of zelfs een volledig afgesloten geïsoleerd dak. Ook voor de wandinvulling is er een uitgebreide keuze aan verschillende types lamellenwanden en shutters in hout en/of aluminium, al dan niet verschuifbaar.

Modulariteit vormt de kern van het ontwerp van de pergola’s en cabana’s van Sundaze. Creëer eindeloze combinaties en creatieve oplossingen met een breed scala aan materialen, afwerkingsopties en duurzame producten. Dankzij deze modulariteit kan je perfect aansluiten tegen een bestaand gebouw om je binnenruimte naar buiten te brengen of een oogstrelende carport te creëren dankzij de optie van het vaste dak.

Showroom Sundaze

Kom de Sundaze pergola zelf ontdekken in onze showroom te Herk-de-Stad (Steenweg 109 - 3540 Herk-de-Stad).
Laat je overtuigen door het subtiele lijnenspel. De zachte afronding van de structuren maken van deze pergola een echt pareltje in je tuin. Aangenaam om in te genieten én mooi om naar te kijken.

Vraag offerte aan

Inspiratie